cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Zoom Q4n Handy Video Camera

Nova in posodobljena različica kompaktne avdio-video snemalne naprave Zoom Q4. Ponuja 5 HD video načinov z ločljivostjo do 2304 x 1296 pik (3M HD) in dva načina WVGA. Video bitrate do 24 Mbps in hitrost slike do 60 fps (pri 720p). Snema video in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prenosni snemalnik Zoom Q4n Handy Video Camera

Zoom Q4n Handy Video Camera

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: Q4N | ID: 226781

Zoom Q4n Handy Video Camera

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Nova in posodobljena različica kompaktne avdio-video snemalne naprave Zoom Q4. Ponuja 5 HD video načinov z ločljivostjo do 2304 x 1296 pik (3M HD) in dva načina WVGA. Video bitrate do 24 Mbps in hitrost slike do 60 fps (pri 720p). Snema video in avdio v MOV formatu. Snemalnik odlikuje visokokakovostni 160-stopinjski širokokotni objektiv (F2,0 / 16,6 mm), pet korakov digitalnega zooma in polno barvni zaslon z zaslonom na dotik. Snema neposredno na SDXC kartice do 128 GB, uporablja 10 možnosti »Scene« za uporabo v različnih osvetlitvenih okoljih, 3 avtomatske prednastavitve zvoka za samodejni nadzor nad nivojem zvoka. Povezava prek HDMI video izhoda za HDTV (izbira med NTSC in PAL), stereo vhod za uporabo z zunanjimi napravami, slušalke / linijski izhod za spremljanje (tudi funkcije vgrajenega zvočnika) in USB vmesnik za prenos v živo in prenos podatkov. Napravo lahko uporabljate tudi kot samostojni zvočni snemalnik s podatki, shranjenimi v AAC in WAV formatih do 24-bit / 96 kHz. Paket vsebuje priročnik za uporabo, litij-ionsko baterijo, 3-navojni adapter za pritrditev kamere, USB-kabel za mini-USB, vetrobransko vetrobransko steklo, pokrov leče, pokrov leče in jermen.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število mikrofonov

2

Število vhodov za mikrofon / linijski vhodi

2

Število kanalov

2


Lastnosti

Snemalni medij


Pakiranje

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

AA

Vrsta polnilca

Napajanje

Adapter or Battery


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki