cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Blog

Kako izbrati pohodniški nahrbtnik

Kako izbrati pohodniški nahrbtnik

07.03.2024 Outdoor
V gore ni priporočljivo hoditi brez opreme, a vsak nepotreben kilogram na pohodu dvakrat boli. Kaj še spakirati v nahrbtnik in kaj je preveč, je večna dilema. Paziti pa je potrebno ne samo pri obsegu opreme, temveč tudi pri samem nahrbtniku. Pri izbiri je treba upoštevati dolžino poti, vrsto pohoda, vreme, ustrezen obseg, pa tudi, ali je nahrbtnik namenjen za moškega ali žensko.
Kako izbrati pohodniške čevlje

Kako izbrati pohodniške čevlje

29.02.2024 Outdoor
Neprimerni pohodniški čevlji pokvarijo izkušnjo vsakega izleta. Pri izbiri preveri teren, vreme, dolžino in zahtevnosti poti. Ali veš, kdaj so primerni nizki ali visoki pohodniški čevlji in kdaj gležnarji? Kaj je potrebno paziti, da izlet ne postane trpljenje? Beri naprej.
Kako izbrati palice za nordijsko hojo

Kako izbrati palice za nordijsko hojo

21.03.2023 Outdoor
Nordic walking ali nordijska hoja ni hitra hoja niti ni treking, temveč ločena disciplina, pri kateri se uporabljajo posebne palice za nordijsko hojo. Poznaš pozitivne učinke tega športa in ali veš, na kaj se moraš osredotočiti pri izbiri pravih palic?