cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Blog

6 razlog zakaj začeti s paddleboardingom

6 razlog zakaj začeti s paddleboardingom

Zgodovina tega vodnega športa se je sicer začela šele leta 1940, vendar od takrat njegova priljubljenost neprestano raste. Uživaj ne glede na starost. Odkrij prednosti veslanja na paddleboardu in odkrijte načine za izboljšanje zdravja in kondicije ter popestrite počitnice ob morju, jezeru ali reki.
Veslo za SUP: Kako izbrati?

Veslo za SUP: Kako izbrati?

Veslo za SUP je osnovna oprema. Njegova izbira naj bo odvisna od več osnovnih parametrov, pri čemer se lahko upošteva tudi cena. Ni pa več tako, da mora biti najboljše veslo tudi najdražje. V prispevku bos prebral nasvete, kako izbrati veslo za SUP, s katerim bos kar najbolje užival v vožnji po vodni gladini.
Otroški paddleboard: kako ga pravilno izbrati?

Otroški paddleboard: kako ga pravilno izbrati?

Otroški SUP se od odraslega razlikuje na več področjih. To so na primer dimenzije ali teža, parametri, ki bodo močno vplivali na izkušnjo pri izvajanju športa. Dobra novica pa je, da izbira ni tako težka, kot se zdi na prvi pogled. Če želite uživati v vodnih športih z vso družino, se morate držati le nekaj osnovnih načel.
SUP z jadrom: Kako jadrati na SUP-u

SUP z jadrom: Kako jadrati na SUP-u

SUP z jadrom trenutno privablja mlajše in starejše generacije. Ni čudno, zabave na vodi se nikoli ne naveličaš. S tovrstno aktivnostjo lahko okrepiš skoraj vse mišice v telesu. Ali želiš poskusiti tudi ti? Edina stvar, ki jo boš potreboval, poleg dobre volje, sta SUP in jadro.